damkinet

Д-р Светлана | Промена на формата на лицето

Здоровье

11 ноября 2008

Д-р Светлана | Промена на формата на лицето

Д-р Светлана | Промена на формата на лицето
Напредна нехируршка метода за ублажување на брчките и Face-lifting, подмладување, превенција на прекршување на кожата ( терапија против стареење), дава чувство на поблаги црти на лицето и помлад изглед. Во моментот е најбаран естетски третман во светот. Што може Ботоксот да корегира? - Ги измазнува брчките: - На челото - Брчките на муртење меѓу веѓите (глабела) -"Свракини нозе" (брчки околу очите) - Лепезасти брчки на носот - Брчките на образите -"Пушачки брчки" околу устата (бар-код) - Брчките на вратот (релаксирање на каблите на мускулот Платизма) - Брчките на деколтето • Ботоксот прави лифтинг -Подигање на веѓите и менување на нивниот облик -Подигање на врвот на носот -Подигање на виснатите усни агли и ублажување на страничните брчки -Подигање на образите во линија на долната вилица (Нефертити изглед) * Зголемување на отворот на окото и "отворање на погледот" * Спуштање на горната усна, покривање на гингивите и ублажување на Назолабиалните вдлабнатини * Ограничување на преширока насмевка * Ублажување на брчкање на брадата (Голф топка- брада) * Менување на формата на линијата на вилицата (од квадратна во овална) * Корекција на асиметрија на лицето предизвикана од мускулна контракција
Промена на формата на лицето - не исключение!Популярное


Статистика